Színes programok a farsang jegyében a Hori titkai című tárlatban

Tovább
Egyiptomi családi farsangi délután

"Nagy örömet hirdetek!" - ez az igei mottója a Pannonia Reformata Múzeum idei adventi udvarának. Az első adventi hétvégére elkészült a látványos, ugyanakkor meghitt dekoráció. Ezúttal a régi korok karácsonyának hangulatát idézi a díszítés.

Tovább

Karácsonyra készülve elérkezett a Pannonia Reformata Múzeum idei évi utolsó kézműves foglalkozásához, melyen hagyományos, természetes alapanyagokból álló örökzöld adventi koszorút készíthettek az érdeklődők.

Tovább
Adventi koszorú a PRaktika műhelyében

Nagy örömet hirdetek - ez az igei mottója a Pannonia Reformata Múzeum idei adventi udvarának. Bár az első adventi vasárnapra még várnunk kell december 3-ig, a múzeum munkatársai és az önkéntesek már elkezdték díszíteni a hangulatos udvart, mely tavaly is nagy siker volt. Közösségi tér - közösségi összefogással, így tettük közzé a felhívást, melyhez nagyon sokan csatlakoztak, rengeteg felajánlás érkezett. Hálásan köszönjük!

Tovább
Közösségi tér - közösségi összefogással

Kerámia karácsonyfadíszek közösen

Tovább
PRaktika Reidmár Lindával

PRaktika-sorozatunk november 4-i alkalmán szebbnél szebb sámlik és hokedlik készültek, újultak meg"Tulipános Kata" útmutatásai alapján.

Tovább
Praktika - Bútorfestés: Sámli és hokedli festés

Szendrey Júliát mutatták be A Feleségek felesége zenés pódiumműsorban Tallián Mariann és Lázár Balázs színművészek és Csörsz Rumen István régizenész. A műsort Tallián Mariann szerkesztette.

Tovább
Feleségek felesége - Ki volt Szendrey Júlia?

A Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei - Pannonia Reformata Múzeum egy rendkívüli kortárs kiállításnak ad otthont.

Tovább
Mit tanít ma Jézus nekünk?

A Pannonia Reformata Múzeum PRaktika sorozatának májusi alkalmán Cz. Budai Kata bútorfestő népi iparművésszel alkothattak közösen az érdeklődők, festett üdvözlőtáblát és könyvjelzőt készítettek. A kézműves workshop igazi feltöltődést jelentett a résztvevőknek.

Tovább
Pápán járt „tulipános Kata”