Nyári táborok - 2022

Hamarosan itt a nyár – a Pannonia Reformata téged vár! Az idei esztendőben rendhagyó módon nemcsak az általános iskolás korú gyerekeket várjuk táborainkba, hanem a középiskolás korosztályt is.

2022-ben is három nyári tábort szervezünk július hónapban.

 

Július 11-15.: Életre keltett történetek - ÚJDONSÁG!!!

 

Animációs tábor Szabó-Nyulász Melinda animációs rendező és illusztrátor vezetésével felső tagozatos és középiskolás korú gyermekeknek. Az öt nap alatt a résztvevők megismerkednek az animáció készítés elméletével, a gyakorlati feladatokon keresztül ki is próbálhatják megszerzett ismereteiket. Lesz történetírás, forgatókönyv rajzolás, látványtervezés, figuratervezés, megismernek animációs technikákat, filmtrükköket. A tábor végére elkészülhet saját animációs filmjük is.

 

Korosztály: 12-18 évesek

 

 

 

 

 

Július 18-22.: Hori nyomában

 

Immár hagyományossá vált egyiptomi táborunkban öt nap öt érdekes témát dolgozunk fel szemléletes módon, sok-sok gyakorlati feladattal. Lesz – többek között – amulett készítés a megformálástól az égetésig, múmiakészítés testközelből, szó lesz az egyiptomi istenekről és a csillagászatról, az írásfejlődésről a barlangrajzoktól a kopt írásig, készítünk ókori módszerekkel festéket.

 

Korosztály: 7-12 évesek

 

 

 

 

 

 

Július 25-29: Noé bárkája

 

Művészeti táborunkban Boros Zita művésztanár vezetésével a jól ismert bibliai történetet dolgozzuk fel többféle képzőművészeti technika felhasználásával. Készítünk színes papírsárkány-madarat, festünk fonalgrafika-állatokat, tervezünk, vágunk, ragasztunk – s elkészítjük a bárkát is. Így a tábor végén akár útra is kelhetünk Noé bárkájával és az állatokkal!

 

Korosztály: 7-15 évesek

 

 

 

 

 

Táboraink végén – az eddig megszokott módon – pénteken 14 órától várjuk a szülőket és érdeklődőket a közös családi táborzáró alkalmunkra, melynek főszereplői a gyerekek és elkészült munkáik lesznek.A táborok minimális létszáma 10 fő, maximális 25 fő.

A táborban való részvételhez szükséges dokumentumok (jelentkezési lap, hozzájáruló nyilatkozat, egészségügyi nyilatkozat) letölthetők honlapunkról a Múzeum/Múzeumi tanulás/Nyári táborok fül alatt. Részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezze, amelyet emailben (info@pannoniareformata.hu) küldjön el részünkre. Felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az egészségügyi nyilatkozat nem lehet régebbi három napnál! Így azt kitöltve a tábor kezdő napjára hozzák magukkal!

A táborok részvételi díja: 18.000,- Ft/fő/hét, mely a foglalkozások költségeit tartalmazza.

A jelentkezés kizárólag akkor válik véglegessé, ha a tábor díja befizetésre kerül. Ha a tábor létszáma betelik (jelentkezés és befizetés együtt érvényes!), további jelentkezéseket elfogadni nem tudunk.  

Ezen felül fizetendő az egyszeri meleg ebéd díja. 

Az előző évekhez hasonlóan lehetőséget biztosítunk arra, hogy ha valaki nem kíván a többiekkel együtt ebédelni (ételallergia vagy egyéb egészségügyi ok miatt), akkor elfogyaszthatja a saját maga által hozott ebédet, s így csak a tábor részvételi díját kell kifizetni. A külön étkezők a tábor területén maradva tudják ebédjüket elfogyasztani, az étterembe csak a közös ebédet befizetők mennek!