Praktik - Örökzöld adventi koszorú

Karácsonyra készülve elérkeztünk idei évi utolsó kézműves foglalkozásunkhoz, melyen hagyományos, természetes alapanyagokból álló örökzöld adventi koszorút készíthetnek az érdeklődők.

Tovább »
PRaktika - Mázas karácsonyfadíszek készítése Reidmár Lindával

Egyedi díszeket szeretne a karácsonyfájára? Vagy esetleg szívesen ajándékozna saját kézzel készített tárgyakat szeretteinek? Akkor itt a helye! Novemberi kézműves foglalkozásainkon már karácsonyra készülünk. Többek között mázas karácsonyfadíszeket (is) lehet készíteni.

Tovább »
Adventi közösségi tér közösségi összefogással - PR Advent

"Nagy örömöt hirdetek!" (Lk 2,10) - ez a mottója idei Adventi Udvarunknak. S bár még látszólag messze van a karácsony, de már elkezdtük a készülődést, hogy idén is méltó díszítést kaphasson udvarunk.

Tovább »
Con Spirito Quartet koncertje az Ótemplomban

Szeretettel hívjuk és várjuk a zenekedvelő érdeklődőket november közepére az Ótemplomba, ahol a Con Spirito Quartet koncertjét élvezhetik majd.

Tovább »
PRaktika - bútorfestés Cz. Budai Katalinnal

Ahogy ígértük, jöjjenek a részletek az első, november 4-i, bútorfestő alkalmunkról, melyen sámlit vagy hokedlit festhetnek az érdeklődők.

Tovább »
Praktika kézműves sorozatunk novemberi alkalmai

Praktika - novemberben háromszor is!

Készüljünk közösen karácsonyra! Kézműves sorozatunk következő alkalmain egyedi, kézzel készített ajándéktárgyakat készíthet szeretteinek!

Tovább »
Interaktív kiállításlátogatás a reformáció hónapjában

Egy különleges múzeumi élményre invitáljuk az óvodás, általános és középiskolás diákokat a reformáció hónapjában, október 3. és 27. között. „Mit tanít ma nekünk Jézus?” címmel kortárs művészeti tárlat nyílt múzeumunkban az Evangélium21 című kortárs képzőművészeti gyűjtemény válogatott darabjaiból. A tárlat Rómából érkezett haza, és hamarosan Párizsba utazik tovább. Pápán október 31-ig látogatható.

Tovább »
Zenés áhítat a Pannonia Reformata Múzeumban

Szeretettel várunk mindenkit 2023. szeptember 1-én, pénteken 19 órakor az Ótemplomban tartandó zenés áhítatra.

Tovább »
Orgonák Éjszakája - utórendezvény

2023. augusztus 12-én, szombaton 20 órától a pápai református Ótemplomban megrendezésre kerül az Orgonák Éjszakája országos rendezvénysorozat.

Tovább »
Molnár Lajos: Múltidézés című kiállítása a Pannonia Reformata Múzeumban

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt július 14-én pénteken, a 17 órakor kezdődő időszaki kiállításunk megnyitójára.

Tovább »