Egyiptomi felfedezések - családi délután a farsang jegyében


Egyiptomi felfedezések - családi délután a farsang jegyében

Immár hagyományos évkezdő programunk az egyiptomi farsang megrendezése. Az idén a felfedezés élménye kerül a középpontba.

Harmadik alkalommal rendezzük meg családi délutánunkat a farsang jegyében. Az idén is várjuk a szórakozni, játszani vágyó családokat.

Mire lehet számítani?

  • - Amiről a sziklasírok mesélnek... - Halászné Kapcsándi Szilvia rövid vetített képes előadása, amelynek során első kézből kapunk képet az Egyiptomban folyó magyar ásatásról múzeumvezetőnk személyes tapasztalatai, élményei által.
  • - Felfedező családi játék a Hori titkai kiállításban - a játék során a családok különböző szempontok szerint fedezhetik fel a kiállítást. A végén pedig a családok - egymásnak bemutatva a maguk témáját - gazdagítják a többiek ismereteit.
  • - Jelmezverseny - idén sem maradhat el. Várjuk az ötletes, egyedi elkészítésű jelmezeket, akár az egész család részéről. A végén értékes jutalmakat kapnak a legjobbak.
  • - Amulettfestés - Készítsd el és vidd haza emlékbe saját műtárgymásolatodat! A család minden tagja készíthet egy amulettet.
A program helyszíne a Hori titkai kiállítás.
Időpont: 2024. február 3. 14-17 óra

Részvétel a kedvezményes családi belépőjegy megváltásával lehetséges.

Előzetes regisztráció szükséges! Kérjük, hogy aki szeretne eljönni, előzetesen jelezze azt számunkra e-mailben (info@pannoniareformata.hu), telefonon (89/311-014).