Adventi közösségi tér közösségi összefogással - PR Advent


Adventi közösségi tér közösségi összefogással - PR Advent

"Nagy örömöt hirdetek!" (Lk 2,10) - ez a mottója idei Adventi Udvarunknak. S bár még látszólag messze van a karácsony, de már elkezdtük a készülődést, hogy idén is méltó díszítést kaphasson udvarunk.

A tavalyi esztendőben nagyon sokan ellátogattak udvarunkba, s többen jelezték, hogy szívesen részt vennének az udvar díszítésében. Ez adta az ötletet e mostani közösségi felhívásunkhoz, melyre szeretettel várjuk a felajánlásokat.

Az idei adventi udvarunkban a régi, hagyományos karácsonyok hangulatát szeretnénk megidézni, ezért ehhez kapcsolódóan több mindennel is hozzájárulhatnak az idei Adventi Udvarhoz:

  • - lehet hozni örökzöldeket, természetes anyagokat, kézzel készített, a régi korok karácsonyát idéző díszeket
  • - felajánlhatják kétkezi munkájukat: elsősorban az udvar díszeinek otthoni elkészítéséhez várjuk a segítséget, így pl. szükség lenne asztalosmunkára a fa bárányok elkészítéséhez, vagy kézzel készített, természetes anyagokból álló, a régi korok karácsonyi hangulatát megidéző udvardekorációk készítésére
  • - régi karácsonyokat bemutató kamarakiállítást is szeretnénk készíteni, amihez régi, meghitt karácsonyokat megörökítő családi és gyülekezeti fotókat várunk. Lehet digitális és papír alapú fotókat is hozni. Természetesen a papír alapú képeket digitalizálás után rögtön visszaadjuk. 

A felajánlásokat november 15-ig várjuk. Ezután lesz majd az udvar tényleges díszítése.

Szeretettel várjuk a hozzájárulásokat! Jöjjenek, segítsenek, hogy az idei esztendőben is az ünnephez méltó díszbe öltöztethessük múzeumunk udvarát!