PRaktika - Kosárfonó tanfolyam Dávid Tamással


PRaktika - Kosárfonó tanfolyam Dávid Tamással

A nagy sikerre való tekintettel 4 alkalomból álló tanfolyamot indítunk Dávid Tamás kosárfonó mester vezetésével 2022. februárjában. A tanfolyam megvalósulásával a PRaktika kézműves sorozatunkon résztvevők kéréseinek teszünk eleget.

 

 

 

 

A négy alkalom 2022. februárjában két egymást követő hétvégén lesz:

február 18., péntek: 16:30-19:30

február 19., szombat: 15:00-18:00

február 25., péntek: 16:30-19:30

február 26., szombat: 15:00-18:00

A tanfolyam során minden alkalommal más-más kosár készül, de hogy milyenek, az a résztvevők javaslatai alapján kerül eldöntésre. Mivel elég idő áll a munkadarabok elkészítésére, így nagyobbakat is lehet választani, amelyeket saját elképzeléseik szerint alakíthatnak majd. Fűzfavessző és peddignád felhasználásával alkothatnak az érdeklődők.

A tanfolyam díja: 14.000,-Ft/fő, melyet egy összegben a tanfolyam megkezdése előtt legkésőbb egy nappal (2022. február 17.) szíveskedjenek rendezni. A tanfolyam díjából nem áll módunkban visszaadni. Ha nem tud részt venni az összes alkalmon, maga helyett mást is küldhet.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével vagy telefonon (89/311-014) lehet. A tanfolyamon maximum 12 fő vehet részt. Amennyiben a regisztráció betelt, várólistára tesszük a további jelentkezőket. (A várólistára már csak a telefonos jelentkezést tudjuk elfogadni!)

A tanfolyamon való részvétel az aktuális járványügyi szabályozás betartásával lehetséges! Maszk használata kötelező! Kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk. Kérjük, mindenki kizárólag egészségesen vegyen részt az alkalmakon!

Helyszín: Pannonia Reformata Múzeum Alkotóműhelye

Jelentkezési lap: