Ismét egy különleges éjszaka

A Pannonia Reformata Múzeum a Múzeumok Éjszakáján is a megszokott kedvességgel és szeretettel, de különleges programokkal fogadta a látogatókat. Zene, kiállítás, csillagtúra, kézműves foglalkozás – hagyományos elemek, de „újragombolva”.

Tovább »
Örüljetek az Úrban...! (Filippi levél 4:4) - REND 2022. július 1-3., Pápa

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a REND, a Református Egyházi Napok Dunántúl elnevezésű református fesztivál, melynek kiemelt helyszíne a Pannonia Reformata Múzeum.

Tovább »
Miatyánk a kortárs magyar művészetben időszaki kiállítás a Pannonia Reformata Múzeumban

A Dunántúli Református Egyházkerület és a DRETGY - Pannonia Reformata Múzeum tisztelettel és szeretettel meghívja Önt és kedves családját a "Miatyánk a kortárs magyar művészetben" című időszaki kiállításának megnyitójára.

Tovább »
Múzeumok Éjszakája 2022

Június 25-én "újragombolt hagyományok" a Múzeumok Éjszakáján, a Pannonia Reformata Múzeumban.

Tovább »
Díjmentes vasúti utazást biztosító kedvezmény!

Iskolai és óvodai csoportok figyelmébe! Múzeumunk bekerült a díjmentes vasúti utazást biztosító intézmények körébe. Így kedvező lehetőséggel érkezhetnek hozzánk akár távolabbról is a diákok.

Tovább »
Nyári táborok - 2022

Hamarosan itt a nyár – a Pannonia Reformata téged vár! Az idei esztendőben rendhagyó módon nemcsak az általános iskolás korú gyerekeket várjuk táborainkba, hanem a középiskolás korosztályt is.

Tovább »
Ismét Musica Pannonica Reformata

2019-ben Musica Pannonica Reformata címmel indított komolyzenei hangversenysorozatot a Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei Pannonia Reformata Múzeuma. A négy koncertből álló bérlet alkalmain a klasszikus zene hazai kiválóságai léptek fel a pápai református Ótemplomban, de helyi művészek is gazdagították a programot. A terv az idei esztendőre is ez.

Tovább »