PRaktika - A fazekasság rejtelmei

Kézműves technikákat bemutató sorozatunk folytatódik. Ezen az alkalmon a fazekasság rejtelmeibe pillanthatunk bele Reidmár Linda fazekasmester vezetésével.

Az egyik legősibb mesterség a fazekasság, amelynek népszerűsége az évszázadok folyamán sem csökkent. Szinte minden háztartásban megtalálható egy gyönyörűen kidolgozott mázas kerámiatál, míves kancsó vagy cserépedény.

Reidmár Linda néhány éve indította útjára kerámiaműhelyét, a Linda Míves Kerámiák-at, ahol nemcsak saját munkáit és ötleteit valósítja meg, hanem számos foglalkozást, workshopot tart gyerekeknek, családoknak, érdeklődőknek. Sorozatunk októberi alkalmán az ő vezetésével készíthetnek az érdeklődők egyházi és őszi motívumok ihlette tálat kézi formázással és változatos díszítő technikákkal. Az elkészült alkotásokat 2-3 hét múlva lehet hazavinni az égetés és mázazás után.

A foglalkozás időpontja: 2022. október 8., szombat 15-18 óráig.
A részvételi díj: 4.800,- Ft/fő.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet e-mailben vagy telefonon tudnak megtenni. Az alkalom csak min. 10 fő jelentkezése esetén lesz megtartva. Ezért kérjük, hogy telefonos elérhetőséget adjanak meg, így az esetleges változásokról értesíteni tudjuk Önöket.