Egyiptomi álarcok - családi délután a farsang jegyében


Egyiptomi álarcok - családi délután a farsang jegyében

Az idei esztendő programjainak sorát egy izgalmas családi délutánnal kezdjük februárban a farsang jegyében. Az alkalomra elsősorban családok jelentkezését várjuk.

Öltözzetek egyiptomi jelmezbe – akár családosan is! Legyetek kreatívak! Készüljetek bemutatkozással vagy önálló produkcióval! A délután nyitásaképpen jelmezversenyt tartunk, melyen az ötletességet, a megvalósítást és a bemutatkozást vagy produkciót fogjuk díjazni és jutalomban részesíteni. A beöltözés önkéntes, a délutánon enélkül is részt lehet venni.

A verseny után rendhagyó tárlatvezetés lesz a Hori titkai kiállításban. Figyelj és jegyezz meg minél több mindent, mert szükséged lesz rá a délutánt záró közös, nagy társasjátékozásnál!

Gyűjtsd az amuletteket! címmel egyiptomi élő szereplős társasjáték zárja a programot, melyen családok (csapatok) vehetnek részt. A játék elsősorban nem a tudásról, hanem a jókedvről, a szórakozásról, a közös élményről szól.

A program helyszíne a Hori titkai kiállítás.
Időpont: 2022. február 12. 14-17 óra

Részvétel a kedvezményes családi belépőjegy megváltásával lehetséges. Kérjük, hogy aki szeretne eljönni, előzetesen jelezze azt számunkra e-mailben (info@pannoniareformata.hu), telefonon (89/311-014) vagy személyesen (2022. február 1-től a múzeum nyitvatartási idejében).

A családi délutánon csak egészségesen lehet részt venni az érvényben lévő járványügyi szabályok betartásával.