A tábori jelentkezéshez és a részvételhez szükséges dokumentumok


A tábori jelentkezéshez és a részvételhez szükséges dokumentumok

A nyári táborainkban való részvételhez szükséges néhány dokumentumot kitölteni. Kérjük, hogy minden esetben töltsék le, nyomtassák ki a dokumentumokat!

A tábori jelentkezéshez a Jelentkezési lap kitöltése szükséges. Ezzel fejezi ki részvételi szándékát (gyermeke részvételi szándékát) a múzeum által szervezett táborban. Kérjük, hogy a kérdéseket figyelmesen olvassa el, válaszait a valóságnak megfelelően és jól olvashatóan adja meg!

A jelentkezési lapon olyan adatokat kérünk, melyek a táborban való részvételhez feltétlenül szükségesek. Mivel ezek az adatok bizalmasak, adatvédelmi szempontok miatt a jelentkezési lap online kitölthetőségét nem tesszük lehetővé. Kérjük, a jelentkezési lapot kitöltés után emailben küldje vissza a info@pannoniareformata.hu email címre.

A letöltéshez kattintson ide: tábor_jelentkezési_lap 

További kitöltendő dokumentumok

A táborokban kép- és hangfelvételt készítünk. Ezért a személyiségi jogok védelme és adatvédelmi okokból szükséges egy Hozzájáruló nyilatkozat kitöltése arról, hogy ezek a felvételek elkészülhetnek, és felhasznáhatjuk őket. A kitöltött nyilatkozatot visszaküldheti a fenti email címre, vagy átadhatja a tábor kezdő napján.

A letöltéshez kattintson ide: Hozzajarulo_nyilatkozat_fotozashoz

A tanuló ifjúság üdülésének és táborozásának egészségügyi feltételeiről szóló 12/1991. (V. 18.) NM rendelet 4.§-a alapján a táborban csak az vehet részt, aki arra egészségileg alkalmas. Ezt a táborozásban résztvevőnek (vagy törvényes képviselőjének) a táborozást megelőző négy napon belül kiállított egészségügyi nyilatkozattal igazolnia kell. A kitöltött egészségügyi nyilatkozatot a táborozás megkezdése előtt (legkésőbb a tábor megkezdésekor) a táborvezetőnek át kell adnia. A kitöltött nyilatkozatokat a tábor ideje alatt bármikor ellenőrizheti a területileg illetékes Népegészségügyi Osztály (helyben illetékes szerv: Veszprém Megyei Kormányablak Pápai Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály). 

A letöltéshez kattintson ide: egeszsegugyi-es-szuloi-nyilatkozat-taborozashoz