Hasznos információk

Reméljük, hogy múzeumpedagógiai ajánlatunk felkeltette érdeklődését, s hamarosan személyesen is találkozhatunk a múzeum falai között, és élményekben gazdag időt tölthetünk együtt.

Kérjük, hogy tervezett múzeumlátogatása előtt lehetőség szerint két-három héttel szíveskedjenek bejelentkezni, múzeumpedagógusainkkal személyes kapcsolatba lépni! A kapcsolatfelvétel során fontos tisztázni a csoport létszámát (diákok és kísérők száma), a korosztályt, a látogatás konkrét célját, a múzeumban eltöltött időkeretet. A bejelentkezés során szükségünk van egy kapcsolattartó személy nevére és elérhetőségére.

Tisztelettel kérjük, hogy amennyiben úgy döntenek, hogy ellátogatnak hozzánk, tervezzenek elég időt arra, hogy a múzeumlátogatás ne „rohanás” legyen, hanem valóban élménnyé váljon, legyen a diákoknak lehetősége a befogadásra és az elmélyülésre. Tapasztalataink szerint egy múzeumpedagógiai alkalom teljes értékű megvalósításához min. másfél óra szükséges.

A csoportok érkezésekor a kabátokat, hátizsákokat a recepción kialakított ruhatárban kérjük elhelyezni!

A kiállításokba élelmiszert bevinni nem szabad, annak elfogyasztása csak az arra kijelölt helyeken lehetséges!

Tisztelettel kérjük a mobiltelefonok használatának mellőzését a foglalkozás ideje alatt!

Bármely egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!  

 Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az Ótemplom, mint történelmi emlékhely bekerült a díjmentes utazást biztosító emlékhelyek közé. Ennek értelmében a hozzánk érkező diákcsoportok 0 Ft-os jeggyel utazhatnak hozzzánk a MÁV járatain a mellékelt Fogadónyilatkozat kitöltése esetén. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges a Fogadónyilatkozatot letölteni, majd kitöltve hozzánk visszajuttatni. Az általunk visszaigazolt Fogadónyilatkozattal kell a MÁV-hoz fordulniuk. A Fogadónyilatkozaton feltüntetett diákcsoport-vezetőnek egy bejelentőt kell igényelnie, erre fogják a 0 Ft-os jegyeket megkapni. Felhívjuk figyelmüket továbbá, hogy a  díjmentes utazás csak akkor válik érvényessé, ha a látogatáskor lepecsételjük a szükséges dokumentumokat! 

Fogadónyilatkozat MÁV utazási kedvezményhez