Idén is megrendezésre került a Múzeumok Éjszakája országos program múzeumunkban is. Akik ellátogattak hozzánk, azok láthattak két kiállítást, meghallgathattak egy érdeked előadást egy egyiptomi ásatásról és részt vehettek kézműves foglalkozásokon is. Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk!

Tovább
Múzeumok Éjszakája 2023

A Pannonia Reformata Múzeum a Múzeumok Éjszakáján is a megszokott kedvességgel és szeretettel, de különleges programokkal fogadta a látogatókat. Zene, kiállítás, csillagtúra, kézműves foglalkozás – hagyományos elemek, de „újragombolva”.

Tovább
Ismét egy különleges éjszaka - képekben

Családbarát Múzeum címet kapott a Pannonia Reformata Múzeum

Tovább
Családbarát Múzeum címet kapott a Pannonia Reformata Múzeum

Múzeumok Éjszakája a Pannonia Reformata Múzeumban

Tovább
Múzeumok Éjszakája 2021

Gyermeknap a Pannonia Reformata Múzeumban

Tovább
Gyermeknap a Pannonia Reformata Múzeumban

Mesenap

2019-09-27

A Jókai Kör Egyesület Benedek Elek születésének 160. és halálának 90. évfordulója alkalmából MESENAPOT rendezett az Ótemplom udvarán. Volt mese, játék, bábozás és még sok mesés dolog is.

Tovább
Mesenap

Díjtalan belépővel, interaktív előadással és koncerttel várták az érdeklődőket a Pannonia Reformata Múzeumban az Ars Sacra Fesztivál keretében.

Tovább
Ars Sacra Fesztivál a Pannonia Reformata Múzeumban

A Pannonia Reformata Múzeumban a Múzeumok éjszakáján tárlatvezetésekkel, családi programmal, tánccal és zenével várták a látogatókat.

Tovább
Múzeumok Éjszakája 2019

Május második szombatja az Emlékhelyek Napja. A Nemzeti Örökség Intézete tevékenységének fontos eleme nemzeti és történelmi emlékhelyeink népszerűsítése. Mostantól a Pápai Református Kollégium és az Ótemplom is ott van a történelmi emlékhelyek sorában. Az ezt jelképező sztélét az Emlékhelyek Napján avatták fel a Pannonia Reformata Múzeum bejárata előtt.

Tovább
Történelmi Emlékhelyek Napja 2019

Ars Sacra Fesztivál képekben... ezért érdemes volt! Minden látogatónknak köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk és velünk töltötte ezt a rendhagyó napot!

Tovább
Ars Sacra – Nyitott Templomok Napja 2018