A Csomay Kálmán Építőipari Nívódíjat Veszprém megye meghatározó és egyedülálló épített alkotásainak díjazására hozták létre. Idén ezt a rangos elismerést a Pannonia Reformata Múzeum felújított épületegyüttese érdemelte ki.

Tovább
Építőipari nívódíjat kapott a Pannonia Reformata Múzeum

Lőrincz Zoltán kurátor rendhagyó tárlatvezetése képekben.

Tovább
Miatyánk a kortárs magyar művészetben időszaki kiállítás rendhagyó tárlatvezetés

Elkészült és benépesült Noé bárkája a Pannonia Reformata Múzeum harmadik táborában. A gyerekek az öt nap során megismerkedtek a bibliai történettel, melynek üzenete a művészetpedagógia eszközeinek segítségével vált személyes élménnyé.

Tovább
Noé bárkája a Pannonia Reformata Múzeumban

A Pannonia Reformata Múzeum talán legnépszerűbb tábora minden évben az egyiptomi tematikájú foglalkozássorozat. Idén is a műtárgyközpontú múzeumpedagógia eszközeivel tették a szervezők élvezetessé a gyerekek számára ezt az öt napot.

Tovább
Egyiptom titkainak nyomában

A Pannonia Reformata Múzeumban mutatta be legújabb kötetét Csukárdi Sándor. A Cirkusz boldog embereknek című novellagyűjtemény írásai a szerző útkeresését, a nehéz helyzetekre adott válaszait mutatják be.

Tovább
Cirkusz boldog embereknek

A Pannonia Reformata Múzeumban a Hori titkai című egyiptomi kiállítás adta a hátteret a farsangi programhoz. Nagyon szép, saját készítésű jelmezekben érkeztek a gyerekek, akik aztán egy tárlatvezetés után élő szereplős társasjáték keretében ismerkedhettek tovább ezzel az érdekes korral és kiállítással.

Tovább
Farsang egyiptomi jelmezekben

A fény felé - Katona György kiállításának megnyitója képekben Fotó: Bolla Bernadett

Tovább
A fény felé - Katona György kiállításának megnyitója képekben

Egész napos foglalkozásunkon Szabó-Nyulász Melinda művészeti vezetésével a gyermekek használatból kivont tárgyakból készíthettek bábokat.

Tovább
Kézműves alkotónap gyerekeknek

Re-forma - kiállítás a Pannonia Reformata Múzeumban

Tovább
Re-forma - kiállítás a Pannonia Reformata Múzeumban

Tábor az újrahasznosítás jegyében

Tovább
Tábor az újrahasznosítás jegyében