Adventi öröméneklés az Ótemplomban

Tovább
Szívvel- lélekkel- Istennel

Egészen egyedülálló hangulatú koncertet szervezett Kozma-Páll Erzsébet zongoraművész zenésztársaival, barátaival, hogy legyenek egy jótékonysági hangverseny részesei. A művészek a Plüss Kommandó Egyesület „Koraszülött hadműveletét” kívánták támogatni a hangversennyel.

Tovább
Jótékonysági koncert az Ótemplomban

A Con Spirito Quartet koncertje az Ótemplomban

Tovább
Lélekkel, lelkesen

Miklós Csongor, Márkus Luca és a Parlando leánykar adott koncertet az Ótemplomban

Tovább
 Akadémiai koncert az Ótemplomban

A hangversenyen közreműködtek a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma egykori és jelenlegi diákjai

Tovább
Zenés áhítat az Ótemplomban

Az Ótemplomban Gönye Martin és Takács László adott feledhetetlen koncertet az Orgonák Éjszakájának utórendezvényén

Tovább
Egy különleges éjszaka a hangszerek királynőjével

Hálaadó istentisztelettel ért véget a Dunántúli Református Egyházkerület három hetes kántorképző tanfolyama. Az istentiszteleten Márkus Mihály esperes hirdetett igét

Tovább

A fesztivál nulladik, csütörtöki napján a programsorozat Zenetörténeti rögzönzésekkel kezdődött, melynek a Pannonia Reformata Múzeum hangulatos udvara adott otthont. Haydntól Erkelig zenei részleteket és zenetörténeti anekdotákat hallhattak Bősze Ádám zenetörténész utánozhatatlan stílusában. Közreműködött Laczák Boglárka (mezzo), Bognár Szabolcs (bariton).

Tovább
Telt ház a Haydn Fesztivál nulladik napján

Allegro Napok

2023-05-30

Az Allegro Alapfokú Művészeti Iskola hagyományos rendezvénye az Allegro Napok. Ennek keretében több programot is szerveztek, zenei találkozókat hirdettek a pápai és környékbeli diákoknak. A rendezvénysorozatnak most először a Pannonia Reformata Múzeum udvarán álló Ótemplom adott otthont.

Tovább
Allegro Napok

A kolozsvári Flauto Dolce Együttes adott koncertet a Pannonia Reformata Múzeum udvarán álló Ótemplomban. Az ingyenes hangversenyt a Pápai Református Teológiai Akadémia szervezésének köszönhetően élvezhették az érdeklődők.

Tovább
Flauto Dolce koncertje az Ótemplomban