Ó-Terasz: különleges hangulatban különleges ízek


Ó-Terasz: különleges hangulatban különleges ízek

Több mint egy éve már, hogy megnyitotta kapuit a Pannonia Reformata Múzeum és a Pannonia Reformata Kávézó és Vinotéka. Az Ótemplomban látható hitvalló kiállítás és a mediterrán hangulatú Ó-Terasz szerves egységet alkot.

 

Aki ellátogatott már hozzánk, a nyíló hortenziákkal, leánderekkel teli udvarunkba, biztosan visszavágyik. A különleges környezethez különleges kínálat társul. Végre beköszöntött a jó idő, így gazdagodott a hűsítő italkínálatunk is. Limonádék eddig is voltak, de ezután még több variációból válogathatnak szomjas látogatóink, s még gyümülcsösebbek ezek az italok: a klasszikus alaplimonádé mellett van bodzás, szamócás, meggyes-szilvás, mentás, barackos, uborkás és vadmálnás. Szintén népszerűek a fagylaltos tejes shake-ek, valamint hűsítő jégkrém is kapható.

 

DSC_7909      DSC_0010

 

Ha valaki finom szendvicsre vágyik, az feltétlenül látogasson el hozzánk az Ó-Teraszra. Most bővült a kínálatunk ínycsiklandó gasztronómiai élményekkel: a szendvics kifejezés új értelmet nyer, ha megkóstoljuk az emeletes alkotásokat. Mindenki talál kedvére valót, hisz az összesütött baconos vagy sonkás, esetleg tarjás kompozíciók mellett gondoltunk az édesszájúakra is egy camembert-áfonya kombinációval. A hideg szendvicsek mezőnyében ott van a körözöttes és a tonhalkrémes ajánlat, de a gourmet vendégeink sem csalatkoznak: a prémium kategóriát a tormakrémes-füstölt lazacos és a pármai sonkás-rucolás képviseli. A szendvicsekbe friss saláta és zöldség, jó minőségű sajtok és húsok, saját receptúra alapján készült szószok kerülnek.

 

DSC_0051      DSC_0059

 

A Pannonia Reformata Kávézóba és Vinotékába a hét öt napján, keddtől szombatig várjuk a látogatókat, de vállaljuk kisebb családi rendezvények, baráti összejövetelek, munkaértekezletek, esküvői állófogadások lebonyolítását is.

 

DSC_7877       DSC_7912