Beck Zoli lesz a Pannonia Reformata Múzeum vendége


Beck Zoli lesz a Pannonia Reformata Múzeum vendége

Szívemhez szorítom - Beck Zolival és Farkas Gergellyel

Dr. Beck Zoltán, a pécsi egyetem adjunktusa, vagy ahogy talán többen ismerik, Beck Zoli, a 30Y frontembere lesz a Pápai Református Gyülekezet által szervezett Szívemhez szorítom sorozat vendége a Pannonia Reformata Múzeumban július 4-én. A sorozat tavaly indult, Farkas Gergely, a Püspöki Hivatal titkára kezdeményezésére. Az alkalmakon egy-egy dal vagy épp vers kapcsán beszélgetnek a résztvevők, együtt gondolkodva a közönséggel. Mindig nagyon különleges, bensőséges, lélekemelő talákozások ezek. Ennek a sorozatnak lesz a vendége a zenész július első szombatján 18 órakor.

Beck Zolival Farkas Gergely beszélget. A művész választ az alkalomra néhány dalt, amit el is játszik majd, s ezek lesznek a gondolatindítók. Mit szorítunk a szívünkhöz, ha másfél méter távolságot kell tartanunk az élettől? És amikor ez már nem előírás? Közelebb jön akkor az élet? És mit hoz magával, ami aztán ott van a szívünk körül? Néhány kérdés, ami elhangzik az est során, s amikre nemcsak a művész, de mindenki választ adhat.

A beszélgetés helyszíne a Pannonia Reformata Múzeum terasza lesz, rossz idő esetén pedig az Ótemplom. A program ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. Ezt a facebook-eseménynél található linken tehetik meg az érdeklődők. A biztonságra törekedve száz főben maximálták  a közönség létszámát.

 

                                                                                                                                              Horváth Andrea

                                                                                                                                           gyűjteményi tudósító