Egyéb hírek


A szívünkhöz szorítottuk Beck Zolit és Grecsó Krisztiánt

Az író zenél, a zenész olvas. S persze beszélgetnek, mert barátok, olvasnak, mert írnak, zenélnek, mert vannak dalaik. Ezeket hallhatta a pápai közönség, egy különleges környezetben, egy különleges esten, melyet a helyi gyülekezet szervezett a Dunántúli Református Egyházkerület támogatásával a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

Tovább »
Több mint 600 mosolygó látogató

Aki ott járt, megtapasztalta, hogy az idei Múzeumok éjszakája több szempontból is különleges volt a Pannonia Reformata Múzeumban. Az immár tizenkilencedik alkalommal megszervezett országos esemény idei címe Fordulópont, a pandémia utáni újranyitás jegyében rendezte ezt a református kiállítóhely is.

Tovább »
A közös munka látványos gyümölcse

A Pannonia Reformata Múzeum minden alkalmat megragad, hogy közös projektben dolgozzon a református gimnázium diákjaival. Legutóbb az egyiptomi tárlat gazdagodott négy kanópuszedénnyel, amik művészetis növendékek keze munkáját dicsérik.

Tovább »
A kisgyermekek jelentik a jövőt

A Pannonia Reformata Múzeum tavaly ősszel szervezte meg a Három kívánság című családi napját, ami aztán a járványhelyzet miatt a digitális térbe került. Akkor az egyik menüpontban a gyerekek megfogalmazhatták kívánságaikat, imáikat. Nagyon sokan azt írták, hogy bárcsak mihamarabb személyesen is találkozhatnának. Ezt a kívánságot váltotta most valóra a múzeum.

Tovább »
RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Kedves Látogatóink!

Tovább »