Egyéb hírek


 A kosárfonás PRaktikái

A Pannonia Reformata Múzeum kézműves foglalkozássorozatot indított PRaktika címmel. A tervek szerint havonta jelentkező program a hagyományos mesterségek, a természetes anyagok, az igényes kézműves technikák iránt érdeklődők számára jelenthet kiváló alkalmat a kikapcsolódásra, a tanulásra, a közösségi alkotásra. A sorozat első alkalmának Dávid Tamás kosárfonó mester volt a vendége.

Tovább »
Egy nyitott és vonzó múzeum, ahol mindenki otthonra lelhet

Családbarát Múzeum címet kapott a Pannonia Reformata Múzeum. A Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményei múzeuma az első egyházi fenntartású intézmény az országban, mely ezt a kitüntető címet viseli.

Tovább »
A teremtő módon újrafogalmazott világ

Huszti Kinga, Ricarda Assman, Kovács Gabriella, Székely Annamária, Votin Dóra, Zoltai Bea. Hat művész, akik először, de reméljük, hogy nem utoljára állítanak ki a Pannonia Reformata Múzeumban.

Tovább »
Lélektől lélekig - Rákász Gergely koncertje

Rákász Gergely már több mint két évtizede visszajár koncertezni városunkba, nagyon szereti a pápai közönséget. Az utóbbi években a református Ótemplom lett hangversenyeinek a helyszíne.

Tovább »
A szívünkhöz szorítottuk Beck Zolit és Grecsó Krisztiánt

Az író zenél, a zenész olvas. S persze beszélgetnek, mert barátok, olvasnak, mert írnak, zenélnek, mert vannak dalaik. Ezeket hallhatta a pápai közönség, egy különleges környezetben, egy különleges esten, melyet a helyi gyülekezet szervezett a Dunántúli Református Egyházkerület támogatásával a Pannonia Reformata Múzeum udvarán.

Tovább »