PRaktika - kézműves sorozat első féléves alkalmai


PRaktika - kézműves sorozat első féléves alkalmai

Időben szólunk!!!

Ebben az évben is folytatódik kézműves-sorozatunk, melynek első féléves alkalmait már most közzé tesszük.

A foglalkozások részleteiről külön plakát is készül, melyet ide is feltöltünk néhány héttel az időpont előtt. Az első alkalmunk plakátját már közöljük is.

2024. február 24.: Kosárfonás Dávid Tamás kosárfonó mesterrel

Kosárfonó alklamaink minden évben nagy sikerrel zajlanak. Ahogy az előző évben is, most is a sorozat nyitó alkalmaként kosárfonásra várjuk az érdeklődőket. 

A foglalkozás díja: 5.500,- Ft/fő.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat! A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé!

2024. március 30.: Tojásfestés Bakó Ildikó tojásfestő népi iparművésszel

Nagyszombaton várjuk húsvétra készülve a családokat hagyományos, írott és/vagy berzselt tojások festésére, készítésére. Készüljünk együtt a keresztyénség legnagyobb ünnepére!

2024. április 13.: Gyöngyfűzés Cz. Tóth Hajnalka gyöngyfűző népi iparművésszel

Minden gyerek szeret gyöngyöt fűzni. De lehet ezt egészen művészien is végezni! A foglalkozáson díszes gyöngygallért, gyöngyfonatot készíthetnek a résztvevők.

2024. június 8.: Bútorfestés Cz. Budai Katalinnal

Tavaly kipróbáltuk - nagy sikert aratott! Ezért idén újra lesz bútorfestés, ahol a régi bútordarabok megújulhatnak, egyedi festett dísztárgyak készülhetnek. 

Minden fogalalkozásunk előzetes regisztrációhoz kötött, és a jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé!