Őszi Alkotótábor - Gondold újra, alkoss másképp! címmel


Őszi Alkotótábor - Gondold újra, alkoss másképp! címmel

Tervezed már az őszi szünetedet? Szeretnél néhány napot tartalmasan eltölteni a szünetben? Ha igen a válaszod, akkor itt a helyed! Szeretettel hívunk és várunk az Őszi Alkotótáborunkba!

Szabó-Nyulász Melinda animációs rendező, illusztrátor, művészeti oktató neve jól ismert azoknak, akik részt vettek az elmúlt években nyári táborainkban. Hosszú évek tapasztalataiból merítve összállított egy kreatív ötlettárat, mely nagyon sok izgalmas és érdekes feladatot, kihívást tartalmaz. Két napos Őszi Alkotótáborunk programját ebből merítve állítottuk össze.

A tábor két napján két külön projektet fogunk megvalósítani. Az első napon készítünk egy, a saját történetünkből összeállított és a saját rajzainkkal illusztrált könyvet. A másik napon pedig az animáció terén szerzünk érdekes tapasztalatokat.

A táborba az általános iskolás korú (7-15 éves) gyermekeket várjuk!

A tábor időpontja: 2022. november 3-4., szerda és csütörtök 8-16 óráig. 
A tábor napi díja 4000,- Ft/fő. A napokra külön-külön is lehet jelentkezni. 

Szülők figyelmébe! A részvételi díj ebédet nem tartalmaz, arról minden résztvevő maga gondoskodik. Kávézónkban lehetőség van melegszendvics, üdítő rendelésére, de kérjük, hogy a tábor előtti napig (november 2.) jelezzék, ha igénybe kívánják venni gyermekük részére ezt a lehetőséget! Köszönjük. Ennek a költségét a tábor napján tudják közvetlenül a kávézónkban rendezni. Az árakról érdeklődjenek a kávézónkban. Tel.: 06-30/573-8760

A tábort csak min. 10 fő jelentkezése esetén tartjuk meg. Előzetes regisztráció szükséges. Kérjük, hogy e-mail-címünkre küldjék el a jelentkezést, amelyben írják meg a gyermek nevét, korát, mely napokon szeretne résztvenni. A jelentkezés a részvételi díj befizetésével válik véglegessé, amelyet kérünk  október 29-ig megtenni! Fizetni lehet személyesen vagy átutalással. Átutalás esetén kérjük, hogy a közlemény rovatba írják be a gyermek nevét, és hogy „őszi tábor”. Számlaszámunk: OTP Bank: 11748045-20011253.

A programváltozás jogát fenntartjuk! Az őszi szünet elmaradása esetén a program sem lesz megtartva!