Hírek


A kisgyermekek jelentik a jövőt

A Pannonia Reformata Múzeum tavaly ősszel szervezte meg a Három kívánság című családi napját, ami aztán a járványhelyzet miatt a digitális térbe került. Akkor az egyik menüpontban a gyerekek megfogalmazhatták kívánságaikat, imáikat. Nagyon sokan azt írták, hogy bárcsak mihamarabb személyesen is találkozhatnának. Ezt a kívánságot váltotta most valóra a múzeum.

Tovább »
Játsszunk együtt az eperfa alatt!

Hosszú szünet után ismét kitárhatta kapuit a Pannonia Reformata Múzeum, s nyitóprogramként a családokat várjuk egy közös délutánra a kívánságok és a hálaadás jegyében. A hangulatos udvar, az árnyat adó eperfa és körülötte levő zöldterület lesz a helyszíne a gyereknapi pótrendezvénynek.

Tovább »
RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Kedves Látogatóink!

Tovább »
RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS

Kedves Látogatóink!

Tovább »
Nyitás május 4-én - a Pannonia Reformata Múzeum várja a látogatókat

A Dunántúli Református Egyházkerület Tudományos Gyűjteményeiben a zárva tartás ideje alatt sok fontos dologgal foglalkoztak a munkatársak. Többek között elkezdték rendszerezni az intézmény birtokában levő hatalmas anyagot, digitalizáltak, módszertani feladatlapokon dolgoztak, tananyagfejlesztéssel foglalkoztak, mindemellett már nagyon várták, hogy ismét találkozhassanak a látogatókkal.

Tovább »